Zomerrestaurant De Tuinkamer ligt midden in de Priona Tuinen. In een oude kas kookt chef Alwin Leemhuis, die eerder twee Michelinsterren kreeg als chef van Librije’s zusje, in de weekenden zijn bijzondere gerechten. Daarbij gebruikt hij bloemen, planten en kruiden uit de Tuinen. Gasten kunnen de natuur niet alleen zien, maar ook proeven. De Priona Tuinen zijn ontworpen door Henk Gerritsen en zijn internationaal beroemd geworden als voorbeeld van de Dutch Wave, een stroming in de tuinarchitectuur waarin veel met wilde planten wordt gewerkt.

Openingstijden & reserveren   De Tuinkamer is in 2018 open van 30 maart tot en met 28 oktober op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag (13-18 uur). Reserveren kan via info@tuinkamer-priona.nl of via 0523 769 047.

Adres     Zomerrestaurant De Tuinkamer, Rondweg 1a, 7777 SM Schuinesloot                     Postadres: Schuineslootweg 13, 7777 RE Schuinesloot

Bereikbaarheid      U bereikt De Tuinkamer door vanaf de parkeerplaats aan de Rondweg onder de stalen poort door het pad over het weiland en door het bos te volgen (dat is minder geschikt voor naaldhakken). Voor minder-validen is het raadzaam om de leveranciers-ingang aan de Schuineslootweg te gebruiken om iemand af te zetten.