Privé-diners en besloten bijeenkomsten

Zoekt u een plek voor een privé-diner, vergadering, presentatie of borrel? De Tuinkamer is heel geschikt voor besloten bijeenkomsten: u heeft alle privacy. In de kas, op het terras en in de Tuinen zijn meerdere plekken om te zitten, voor kleine of grotere groepen.

De Tuinkamer is het hele beschikbaar voor besloten bijeenkomsten. In de winter houden de twee houtkachels en de verwarming de kas warm!
Meer informatie? Vraag ons naar de mogelijkheden: we maken graag een offerte voor u, geheel naar uw wensen. Mail naar info@tuinkamer-priona.nl voor een afspraak.

Privé diner of lunch

De Tuinkamer helemaal alleen voor u en uw gasten? Dat kan! Voor een diner kunnen we tot 36 personen ontvangen. Een zogenaamd ‘walking diner’, met kleinere gerechtjes, kan tot maximaal 60 personen.

Vergaderingen & presentaties

De Tuinen, de kas en Alwin’s kookkunsten zorgen samen voor een inspirerende omgeving, waar u in alle rust kunt vergaderen. Voor een hei-dag, een boardmeeting, teamsessie of presentatie is de Tuinkamer een bijzondere plek, die mensen niet snel zullen vergeten.

Borrel en receptie

Een drankje op het terras, een wandelingetje door de Tuin of hapjes aan tafel: in de Tuinkamer kunt u ongedwongen bijpraten met uw gasten. Alwin maakt natuurlijk de hapjes!