In deze Corona-tijden, waarin je niet naar het restaurant kan komen, kan je de Tuinkamer wel naar je thuis halen. Elk weekend presenteren we een andere Box met een verrassende inhoud. Je hoeft het thuis alleen nog maar op te eten (en soms iets op te warmen).

Komend weekend zijn dat:

de Pimp-je-BBQ-Box: Haal zelf vlees en brood bij je favoriete slager en bakker (#supportyourlocal) en wij doen de rest. Van marinade tot salade, van kruiden-rub tot groenten en van sauzen tot dessert – superlekker en supermakkelijk. Een Box is voor 2 personen en kost 39 euro.

de Knabbel-en-Babbel-Box: Knabbels, dips en ander lekkers voor bij de facetime-borrel, Netflix of de bbq, natuurlijk met de kruiden uit de Tuinen. Een 2-persoonsbox kost 35 euro. Voor wie wil hebben we ook wijn, Priona-gin en Priona-sap.

Op 1 en 2 mei maken we de Zelf-de-chef-Box: een 4 gangen menu. Alwin heeft alles al voorbereid, je hoeft het eten thuis alleen nog maar af te maken. Natuurlijk hebben we er ook een lekkere wijn bij.

Wil je een Box bestellen? stuur dan een mail naar info@tuinkamer-priona.nl. Ophalen kan op vrijdag en zaterdag van 15 tot 17.00 uur. Tot dan!