OP 5 JUNI GAAN WE OPEN!! We kunnen niet wachten.. Dus doen we daarvoor nog iets bijzonders. De Tuinen zijn nu op hun lente-hoogtepunt en dat willen we graag met jullie delen. Daarom organiseren we op 2e Pinksterdag, maandag 1 juni, een Priona Pinkster Picknick! Je kiest een van de vijf ‘kleedjes’ in de Tuinen (een tafeltje kan ook) en geniet van de Tuinen, elkaar en van een voorproefje (6 verschillende gerechtjes) van het komende seizoen. Als dat geen mooie manier is om de zomer te vieren..
De kosten zijn 45,= per persoon en reserveren is noodzakelijk; dat kan op www.tuinkamer-priona.nl/contact (je kan kiezen tussen 11, 13 en 15 uur). Er is voldoende ruimte in de Tuinen om afstand te houden, maar om drukte te voorkomen kan je voor maximaal 4 personen reserveren.

PS Komend weekend kan je op vrijdag en zaterdag weer een Knabbel & Babbelbox ophalen! Knabbels, dips en ander lekkers voor bij de facetime-borrel, Netflix of de bbq. Een 2-persoonsbox kost 35 euro. Voor wie wil hebben we ook wijn, Priona-gin en Priona-sap. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar info@tuinkamer-priona.nl