Restaurantmanager/gastvrouw (v/m)

De Tuinkamer in Priona zoekt een gastvrouw/-man. Ben jij spontaan, sociaal en ambitieus? Vind je het een uitdaging om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken en hou je van heel goed eten? En wil je dat samen doen met jonge en enthousiaste collega’s, die trots zijn op de hoge kwaliteit die we bieden? Dan is dit de baan voor jou!

De Tuinkamer is een ongewoon restaurant in een kas midden in de Priona Tuinen. Chef-kok Alwin Leemhuis (voormalig Librije’s zusje) kookt er in het weekend met ingrediënten uit de Tuin en de omgeving.

We zoeken een gastvrouw of -man die verantwoordelijk is voor de bediening, de samenwerking met de keuken en de algehele sfeer in het restaurant. Ervaring in een dergelijke functie is een voordeel, net als kennis van (of interesse in) wijn en een leermeester-diploma, maar we vinden je instelling en persoonlijkheid het belangrijkst.

We bieden een inspirerende baan met energieke collega’s op een bijzondere plek met veel eigen verantwoordelijkheid. We zoeken iemand voor 16-24 uur. Meer uren zijn in overleg mogelijk.

Geïnteresseerd? Stuur een mail met je cv naar gitta@tuinkamer-priona.nl.