Het is weer tijd om jullie te laten weten welke nieuwe Boxen we gaan maken! We krijgen energie van de uitdaging en vooral van al jullie steun en enthousiaste reacties. ? Dus hier zijn ze:
 

– volgend weekend 1 & 2 mei hebben we de ZELF-DE-CHEF-Box: een 4 gangen menu, dat je thuis alleen nog hoeft af te maken (wij zorgen voor de uitleg). Een box is voor 2 personen en kost 90,=. Voor wie wil hebben we ook wijn erbij. Ophalen kan op vrijdag en zaterdag tussen 15 en 17 uur. PS De bestellingen gaan al hard, dus wacht niet te lang met reserveren… Dat kan op info@tuinkamer-priona.nl.

– en op zaterdag 9 en zondag 10 mei is er de MOEDERDAG-BRUNCH-BOX! Wat is er nou leuker dan je moeder te verrassen met een uitgebreide brunch? Je kan de box ophalen op zaterdag tussen 15 en 17 uur en op zondagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur. Een box is voor 2 personen en kost 57,=. En we hebben ook wat leuke en lekkere dingen voor erbij, mocht je nog een cadeautje zoeken: een Tuinkamer-cadeaubon, Tuinsap, Priona-thee, bloemen en bonbons bijvoorbeeld.

Reserveren kan door een mailtje te sturen naar info@tuinkamer-priona.nl. Tot volgende week!